Pravila privatnostii

Privatnost i zaštita osobnih podataka

“Tadesign” obrt za usluge prikuplja informacije koje korisnik pruži, i informacije koje se automatski obrađuju. “Tadesign” obrt za usluge je voditelj obrade za osobne podatke koje obrađujemo (osim ako nije drugačije navedeno), sa sljedećim podacima:

Adresa: Podčelina 17, Podstrana

OIB: 12104107688

Izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka

Izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka na internetskim stranicama odnosi se na prikupljanje i obradu osobnih podataka korisnika u svrhu korištenje usluga “Tadesign” obrt za usluge te na primjenu kolačića (cookies) i analitike (Google Analytics) na internetskim stranicama www.tadesign.eu.

Ova obavijest o privatnosti obavještava Vas o načinu na koji obrađujemo Vaše osobne podatke u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća (dalje u tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka).

Korištenjem našim internetskim stranicama korisnik je suglasan s načinom prikupljanja i obrade osobnih podataka navedenih u ovoj politici te pohranom i pristupom kolačića (cookies) na njegovom uređaju.

Izjava o privatnosti obavještava Vas o načinu na koji se obrađuju Vaši osobni podaci kada stupite u kontakt sa  “Tadesign” obrtom za usluge  ili koristite neku od naših usluga. Kako bi se održala funkcionalnost internetskih stranica, unaprijedio njihov rad, olakšao njihovo korištenje, poboljšao promocijske i oglašivačke aktivnosti, na ovom se web-mjestu, ovisno o svrsi, mogu prikupljati i upotrebljavati osobni podaci korisnika kao što su ime i prezime, adresa, podaci za kontakt (adresa e-pošte, telefonski broj i sl.). Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

“Tadesign” obrt za usluge ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, podaci se mogu dijeliti s pouzdanim partnerima za određene svrhe, primjerice omogućavanje korisničke potpore, organizaciju dostave i sl. Korisnik ima u svakom trenutku pravo na pristup svim danim osobnim podacima, njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti.

Prava korisnika

Kada “Tadesign” obrt za usluge obrađuje podatke korisnika, isti u svakom trenutku ima sljedeća prava:

 • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
 • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
 • pravo na prenosivost podataka
 • pravo na povlačenje privole
 • pravo na podnošenje prigovora
 • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju da su podaci nepotpuni ili netočni
 • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Za ostvarivanje bilo kojeg od navedenih prava, korisnik nas može kontaktirati na: tadesign.st@gmail.com

Informacije koje prikupljamo

Prikupljamo informacije:

 • Koje nam pružite
 • Koje automatski obrađujemo
 • Koje dobivamo iz drugih izvora

Informacije koje nam pružite

Većinu osobnih podataka koje obrađujemo dobivamo izravno od Vas zbog jednog od sljedećih razloga:

 • Temeljem ugovora
 • Prijavili ste se za posao kod nas
 • Kontaktirali ste nas zbog poslovne suradnje
 • Poslali ste nam upit ili prigovor
 • Koristite naše usluge na web stranici www.tadesign.eu

Kao rezultat tih postupaka, možete nam dostaviti informacije kao što su: Vaše ime, prezime, adresa, i telefonski broj, informacije o Vašoj lokaciji, sadržaj e-mailova koje ste nam poslali.

Informacije koje automatski obrađujemo

Automatski primamo i obrađujemo određene vrste podataka kada koristite našu web stranicu putem kolačića i drugih jedinstvenih identifikatora i dobivamo određene vrste podataka kada Vaš web-preglednik pristupa www.tadesign.eu. Primjeri podataka koje prikupljamo i analiziramo uključuju:

 • adresu Internet protokola (IP) koja se koristi za spajanje računala na Internet;
 • korisničko ime, email adresa, lozinka;
 • mjesto vašeg uređaja ili računala;
 • informacije o interakciji sadržaja, kao što su preuzimanje sadržaja, streamovi, uključujući trajanje i broj istovremenih streamanja i preuzimanja te pojedinosti mreže o kvaliteti streaminga i preuzimanja, uključujući i informacije o davatelju internetskih usluga;
 • podatke o uređaju kao što su upotreba uređaja, upotreba aplikacija, podaci o povezivanju i eventualne pogreške ili događaji kvarova;
 • podatke Uniform Resource Locators (URL) prometa:
 • kada stižete na našu web stranicu putem linka,
 • kada kliknite na link na našoj web stranici (bez obzira da li ostajete na našoj web stranici ili idete dalje) uključujući datum i vrijeme;
 • broj kolačića;
 • proizvode i/ili sadržaje koji ste pregledali ili pretraživali, vrijeme odziva stranica, pogreške preuzimanja, trajanje posjete određenim stranicama, informacije o interakciji stranice (kao što su pomicanje, klikovi i miševi),
 • možemo također upotrijebiti identifikatore uređaja, kolačiće i druge tehnologije na uređajima, aplikacijama i našim web stranicama kako bismo prikupili pregledavanje, upotrebu ili druge tehničke informacije u svrhu prevencije prijevara.

Informacije iz drugih izvora

Podaci i informacije koje možemo primati iz drugih izvora:

 • naši zaposlenici daju Vaše podatke za kontakt kao hitni kontakt.

Djeljenje osobnih podataka

Osobne podatke ne dijelimo i ne prodajemo drugima. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećima u svrhu izravnog marketinga.

Koristimo Izvršitelje podataka koji su treća strana te nam pružaju elemente usluga. Imamo ugovore s našim Izvršiteljima podataka. To znači da ne mogu ništa učiniti s osobnim podacima, osim ako ih nismo uputili. Oni neće dijeliti vaše osobne podatke s bilo kojom organizacijom osim nas. Obrađivat će ih sigurno i samo u periodu kada im dozvolimo.

Primjeri uključuju slanje pošte i e-pošte, uklanjanje ponavljajućih podataka s popisa klijenata, analiziranje podataka, pružanje marketinške pomoći, prijenos sadržaja i pružanje usluga korisnicima. Ovi davatelji usluga kao treća strana imaju pristup osobnim podacima potrebnim za obavljanje njihovih funkcija, ali ih ne mogu koristiti u druge svrhe. Nadalje, oni moraju obrađivati osobne podatke u skladu s ovom Obavijest o privatnosti i prema primjenjivim uredbama i zakonima o zaštiti osobnih podataka.

Korisnik u bilo kojem trenutku ima pravo obrisati svoju registraciju na našim internetskim stranicama. Osobni podaci dobiveni tijekom registracije neće se dijeliti trećim stranama osim u slučaju narudžbe, kada se isti (ime, prezime, adresa, broj telefona) dijele s dostavnom službom.

Osobne podatka dobivene Vašom registracijom (ime, prezime, email) obrađujemo u skladu s našom Obavijesti o privatnosti.

E pošta

Povjerit ćemo sve poruke e-pošte koje nam se šalju, uključujući datoteke privitaka, s antivirus programom. Morate osigurati da je bilo koja e-pošta koju šaljete unutar granica zakona.

Društveni mediji

Interakcije na društvenim medijima vode zaposlenici  unutar “Tadesign” obrta za usluge.

Ako korisnik pošalje privatnu ili izravnu poruku putem društvenih medija na profil “Tadesign” obrta za usluge, poruka će biti pohranjena u arhivi stranice “Tadesign” obrt za usluge  dok korisnik ne zatraži brisanje ili dok korisnik sam ne izbriše prepisku. Podaci podijeljeni sa “Tadesign” obrtom za usluge na društvenim medijima neće se dijeliti s drugim organizacijama niti trećim stranama.

Oslanjamo se na Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka koju nam dajete i imate pravo povući Vaš pristanak u bilo kojem trenutku. Ako to učinite, odmah ćemo ažurirati naše zapise kako bismo odražavali Vaše želje.